JUDO VOOR KINDEREN

Ontdek Judo voor Kinderen bij René Sports in Wijk bij Duurstede

Judo is sporten en leren tegelijk. Judo is een vechtsport, maar het is geen gevaarlijke sport. Kinderen leren hun lichaam te gebruiken, zichzelf te beheersen, om te gaan met agressie, maar ook anderen met respect te behandelen. Ze leren zichzelf te verdedigen, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en weerbaarder worden. Op judo leren ze technieken om op een goede manier te vallen. Dit valbreken is zeker voor kinderen heel erg belangrijk.

Bovenstaande aspecten zijn ook buiten de judo-sport in het dagelijkse leven zeer bruikbaar, daarom beginnen we al met lesgeven vanaf 4 jaar.

Judo is zeer veelzijdig. Alle facetten van het bewegen (rennen, draaien, keren, werpen, vallen e.d.) komen bij judo tot uiting. Daarbij worden judo-technieken zowel staand, op de grond, maar ook links- als rechtshandig uitgevoerd.

Nieuwe leden zijn altijd welkom en mogen geheel vrijblijvend de eerste 3 lessen gratis meedoen. Zo kan jezelf ervaren of judo ook jouw sport is.

René Sports | judo | Wijk bij Duurstede

Voordelen van Judo voor Kinderen

Bij René Sports in Wijk bij Duurstede draait judo om meer dan alleen beweging. Onze lessen zijn gericht op het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals:

  • Zelfvertrouwen en discipline vergroten.
  • Motorische vaardigheden verbeteren.
  • Valbeheersing en technieken aanleren.
  • Weerbaarheid en respect versterken.
  • Goed conditie ontwikkelen.

Ervaar judo met een gratis proefles in Wijk bij Duurstede

Benieuwd naar de wereld van judo voor jouw kind in Wijk bij Duurstede? Geef ze de kans om het zelf te ontdekken met een gratis proefles bij René Sports. Onze ervaren instructeurs heten hen van harte welkom. Klik hieronder om je gratis proefles aan te vragen!

Stap voor stap zelfvertrouwen opbouwen

Of je kind nu nieuw is bij judo of al wat ervaring heeft, bij René Sports in Wijk bij Duurstede zijn ze van harte welkom. Meld je aan voor een gratis proefles en geef ze de kans om stap voor stap zelfvertrouwen op te bouwen.

Wil je een gratis proefles volgen?

Leuk dat je met ons mee wil trainen! Stuur ons een bericht met je naam, telefoonnummer en welke les je graag wil volgen.