Op vrijdag 25 mei a.s. bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop Energiemanagement. Tijdens deze workshop wordt inzicht gecreëerd in de wijze waarop je een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw prestaties door bewuster om te gaan met energie: fysiek, mentaal en emotioneel. Tijdens de workshop wordt het accent gelegd op slaap, voeding, beweging en ontspanning. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van de deelnemers wordt de theorie situatief gemaakt, zodat deelnemers het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

De workshop wordt verzorgd door Pons Jan Vermeer en wordt gegeven op sportpark Marienhoeve.

Pons Jan is een veel gevraagde coach, trainer en spreker. Als oud-bondscoach van Jong Oranje (tennis) en mental coach van diverse topsporters weet hij de vertaalslag te maken van topsport naar de werkvloer. Pons Jan is tevens auteur van het boek Puberpower. Deze workshop is GRATIS voor de leden van Renesports.

Opgeven via de mail info@www.renesports.nl